ERASMUS PLUS PROJECT

ERASMUS PLUS PROJECT

’’Give 5: A Healthy Living Toolbox – the whole school program’’

2017-2019

State2

Titlul proiectului:Give 5: A Healthy Living Toolbox – the whole school program

Nr. proiectului2017-1-PL01-KA219-038622_2

BeneficiarȘcoala gimnazială Izbiceni

Perioada de implementare: 24 luni

 

 Proiectul Erasmus+ K219

În perioada 1 septembrie 2017 – 31 august 2019, Școala gimnazială Izbiceni , va derula proiectul european Erasmus + K219 cu numărul de referință 2017-1-PL01-KA219-038622_2proiect finanțat de Uniunea Europeana prin programul Erasmus +.

Școlile partenere provin din Polonia (țara coordonatoare a proiectului),Portugalia România , Turcia , Spania,Italia,Lituania,Macedonia.

Proiectul   se adresează elevilor de 6-14 ani. Organizațiile partenere provin din Polonia ( Lubsko), Portugalia (Vila Verde-Braga), România (Izbiceni), Turcia (Urla-Izmir), Spania(Merida),Italia(Muro Lucano),Lituania(Klapeida),Macedonia(Kumanovo).

Obiectivele proiectului

 – includerea tuturor elevilor în viața școlară și implicarea lor în procesul de învățare;

– Un set de instrumente pentru un stil de viață sănătos – întregul program școlar;

– conștientizarea stilului de viață sănătos în rândul elevilor noștri;

– îmbunătățirea abilităților fundamentale ale elevilor și a competențelor cheie;

– îmbunătățirea calificării profesionale a profesorilor noștri prin învățarea non-formală;

– dimensiunea europeană.

 PROCEDURĂ DE LUCRU

  • Oferiți 5: Un set de instrumente pentru o viață sănătoasă – întregul program școlar este, de asemenea, un proiect de doi ani în cadrul programului Erasmus + KA2, cu 4 întâlniri transnaționale de proiect și 4 mobilități mixte de elevi și profesori, care combină mobilitatea fizică pe termen scurt cu mobilitatea virtuală și activitățile pe platforma Twinspace.
  • În cadrul întâlnirilor proiectului vom comunica compuneri de sarcini față în față pentru perioada următoare, evaluarea activităților anterioare, prezentarea rezultatelor și materialor și discutarea problemelor pe care le-am întâlnit și soluțiile lor.
  • De asemenea, este necesar să se folosească serviciile poștale pentru trimiterea documentelor oficiale și a unor produse finale.
  • Site-urile școlare vor oferi o mulțime de informații despre activitățile proiectului, rapoartele și prezentările diferitelor medii de viață.
  • Elevii vor comunica prin e-mail cu privire la utilizarea platformei etwinning,privind stilul de viață sănătos, precum și viața de zi cu zi din diferite țări, promovând astfel dimensiunea europeană.

REZULTATE PRECONIZATE

  • Rezultatul principal al proiectului va fi caseta de instrumente. Setul de instrumente va include descrierea metodelor / activităților privind cele cinci domenii, modul în care profesorii le pot aplica, exemple de activități, rezultatele așteptate, ce competențe de bază (alfabetizare, matematică, știință și tehnologie) și competențele cheie pe care le dezvoltă. Va oferi școlilor și profesorilor implicați în proiect și viitorilor utilizatori posibilitatea de a-și face propria predare la clasă mai eficientă, mai variată, mai interesantă și inovatoare.

Această publicație (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului iar UE nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informațiilor pe care le conține.

Coordonator proiect : Profesor Ionel Bădica 

Școala gimnazială Izbiceni

Localitatea : Izbiceni, județul Olt

Telefon: 0766415894

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns