Festivitatea de premiere pentru anul școlar 2018-2019, clasele 0-IV și V-VIII – 13 iunie 2019, Școala Gimnazială Izbiceni

Astăzi, 13 iunie, a avut loc la Căminul Cultural din comuna Izbiceni Festivitatea de premiere a elevilor Școlii Gimnaziale Izbiceni.

La deschiderea festivității, au luat cuvântul domnul Primar, Marian Gulie , care a premiat elevii școlii noastre care au obținut performanțe notabile la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare, după care au ținut alocuțiuni doamna Director,Frâncu Valentina Patricia și domnul Director adjunct , Stanciu Florea Ciprian .

Ceremonia de premiere a elevilor din ciclul gimnazial  a fost deschisă de domnul profesor de limba franceză,Bădica Ionel ,coordonatorul proiectelor Erasmus + pe care Școala Gimnazială Izbiceni le-a derulat între 2017-2019, care a premiat elevii clasei a VI-a A cu  care a lucrat activitățiile și schimburile de bune practici cu școlile partenere în perioada mai sus amintită.

    Felicitări tuturor elevilor și întregului corp profesoral pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea didactică, educativ-instructivă  la sfârșit de an școlar 2018-2019!

     

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns