DISEMINAREA ACTIVITĂȚII DE PREDARE/ÎNVĂȚARE ȘI FORMARE CU ELEVII DIN PESCOPAGANO, ITALIA 05-09 MARTIE 2018

Toți partenerii proiectului Erasmus + : Give 5-a healthy living toolbox-the whole school program, împreună cu elevii s-au întâlnit pentru a doua activitate de învățare / predare / formare pe termen scurt între 5 martie și 9 martie 2018 la Școala Gimnazială “G. Deledda” din Pescopagano și Dpt din IC “J. Stella” Muro Lucano, – Italia .
Din partea Școlii Gimnaziale Izbiceni au participat domnul profesor Bădica Ionel,coordonatorul proiectului și elevii: Dima Cristina și Truică Liliana Georgiana.
A fost o săptămână mare pentru profesori, familii și, de asemenea, pentru comunitate, dar mai ales pentru elevii care au întâlnit noi prieteni din alte țări, au experimentat situații noi și si-au împărtășit impresiile. Tema a fost “Be Eco”, așa că am lucrat la acest subiect prezentând toate bunele practici sugerate de fiecare delegație și realizate în școlile partenere. Elevii au beneficiat de diverse ateliere: Europe Man. Ebru, Nature Sounds, Science Mind, Creative Art, activități sportive. Profesorii și eleviiii s-au simțit foarte bine la Matera în timpul excursiei culturale. Toți împreună s-au bucurat de ceremonia de acordare a certificatelor de participare și de noaptea culturală – degustând diferite alimente din diferite țări.

ALTE REUNIUNI
TURCIA – MAI 2018
Următoarea noastră întâlnire va avea loc la “Jale Necdet Ozbelge Ilkokulu” Urla.
Datele sunt 13 mai-17 mai 2018.
Acesta este a doua reuniune transnațională. În timpul întâlnirii, coordonatorii vor evalua primul an al proiectului.
Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu poate fi trasă la răspundere pentru orice utilizare a informațiilor conținute în acesta.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns