Ultima întâlnire transnațională a proiectului Erasmus + Give 5: a healthy living toolbox în Izbiceni,România, 26-30 mai 2019

Ultima întâlnire transnațională a proiectului Erasmus + Give 5: a healthy living toolbox în Izbiceni,România.

26-30 mai 2019

În perioada 26-30 mai 2019, Școala Gimnazială Izbiceni a găzduit cea de-a patra Întâlnire Transnationala din cadrul Proiectului Erasmus +Give 5 : a healthy living toolbox-the whole school program.Partenerii au fost primiți cu dansuri și cântece populare, copiii și cadrele didactice fiind îmbrăcați în portul popular. Ziua a fost completată de vizitarea grădiniței , asistențele la clase,precum și prezentarea sistemului educativ din România, aspecte istorice și culturale ale zonei și evaluarea topicurilor 3 și 4 ale întâlnirilor de formare și învățare cu elevii din Spania și Macedonia.

În cea de-a doua zi , a fost realizată o evaluare sumativă și pregătite analiza SWOT și discutarea raportului final, precum și evaluarea planului de diseminare și a chestionarelor, observarea politicii de incluziune și a evaluării formative în școala noastră.S-a stabilit de asemenea ca,coordonatorii să înceapă să lucreze asupra raportului final în iunie după care ne vom întâlni online în cadrul unui eveniment live pe platforma etwinning pentru a discuta despre raportul final al proiectului.

Ziua a fost urmată de lecții CLIL susținute de către școlile partenere, vizitarea Hidrocentralei și a barajului râului Olt, vizitarea Primăriei Izbiceni și a primarului localității Izbiceni și a fost continuată cu o plimbare cu barca pe Dunăre în portul turistic Corabia.

Miercuri a avut loc excursia culturală în orașul Sinaia, unde a fost vizitat Curtea Domnească din Târgoviște și Castelul Peleș și cina de adio , prilej cu care au fost decernate certificatele de participare.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene în cadrul Programului Erasmus + . Toate informaţiile pe care le furnizăm reprezintă responsabilitatea exclusivă a echipei de proiect, iar Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conţinutul acestor informaţii.

Coordonator proiect,

Prof. Ionel Bădica

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns