Diseminare intalnire Portugalia

Portugalia 1

Stimati colegi,

În perioada 30.10.2017-03.11.2017, profesorii Ionel Bădica – coordonator, Valentina Patricia Frîncu și Marius Stelian Streche au participat la prima întâlnire de proiect la Barreiro, Portugalia .                                                                           

 Proiectul   se adresează elevilor de 6-14 ani, în special învățământului primar.   Organizațiile partenere provin din Franța(Saint-Pierre-coordonatorul proiectului Portugalia (Barreiro), România (Izbiceni), Turcia (Mersin), Grecia (Salonic). 

   Scopul proiectului ’’Ecological literate education will change the future of the planet and humanity in a positive direction’’ este de a îmbunătăți abilitățile elevilor de a dezvolta atitudini, judecăți de valoare, cunoștințe, aptitudini și de a adopta comportamente ecologice pentru proiectarea echilibrului ecologic. Scopul întâlnirii a fost organizarea activitatilor din proiect și a  celorlalte reuniuni care vor avea loc în următorii doi ani  școlari, la care vor participa 9 elevi din școală și 7 profesori.

A fost vizitată școala parteneră din Barreiro, s-a asistat la lecții,  s-a participat la workshopuri..

S-au stabilit activitățile următoare care vor fi realizate de profesorii și elevii din fiecare școală parteneră, activități care îi motivează foarte mult pe elevi să participe, să se implice, să fie toleranți.

Portugalia 2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns